ANBI – Stichting Piepschuim

Statutaire naam Stichting Piepschuim
RSIN 816194750
Adres Hendrik Veenemanstraat 57, 5691 BA Son en Breugel
Telefoon 06-41462333/06-21891962
E-mailadres  info@piepschuim.com
Website https://piepschuim.com
KVK 09154462

Beleidsplan op hoofdlijnen
Stichting Piepschuim maakt het maken en vertonen van de producties van Theatergroep Burger Koekoek mogelijk. Burger Koekoek maakt schurend, geëngageerd muziekcabaret over actuele, maatschappelijke thema’s. Met hun relevante theatervoorstellingen richt Burger Koekoek zich op een zo breed mogelijk publiek. Er wordt zowel in theaters als op festivals en voor middelbare scholieren opgetreden.

Burger Koekoek is zeer begaan met de wereld en alles wat daar leeft. De voorstellingen raken dan ook aan serieuze kwesties zoals de klimaatcrisis, waarmee Burger Koekoek hun – deels jonge – publiek iets wil meegeven: ze wil informeren en wellicht zelfs in beweging kan brengen of tot verandering kan aanzetten. Burger Koekoek haalt daarvoor maatschappelijk relevante vraagstukken uit hun context en benadert ze op een nieuwe, theatrale manier zodat het publiek op een andere manier gaat nadenken over deze kwesties. Want vaak zijn de feiten wel bekend, maar moet een ander register aangesproken worden voordat er echtiets mee gedaan wordt.

Ernstige thema’s worden verpakt in energieke liedjes en rake verhalen. Zo streeft BurgerKoekoek ernaar met veel kennis van zaken, bijna onverteerbare issues als de klimaatcrisis, pesten of eenzaamheid, pittig gekruid en smakelijk op te dienen. Het kompas slingert van hoop naar vrees, maar vindt in het midden altijd weer de liefdevolle menselijke maat.

Bestuurders
Voorzitter K.P. Grootens-Wouts
Secretaris B. Leijssenaar
Penningmeester R.B.J. Boeve
Het bestuur van de stichting is onbezoldigd.

Dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding is in handen van Cor Burger en Robbert Koekoek. Beiden zijn zelfstandig ondernemer en krijgen een marktconforme vergoeding voor hun werkzaamheden.

Documenten (klik op links)

Uittreksel Handelsregister

Jaarrekening 2021
Jaarrekening 2022

Jaarverslag 2023

Statuten

Share: